HTML

HTML

4kerMami

4. kerületi anya hányattatásai, víg és kevésbé víg napjai

Friss topikok

  • nénike: A Kaland Katlan elérhetőségei honnan vannak? Szeretném őket elérni, de nem veszik fel a telefont. (2013.09.17. 15:17) Egy tökéletes nap - Királyrét
  • ujpestimami: Annyira büszkék voltunk a gyerekre, amikor elkezdte használni a DVD-lejátszót, hogy teljesen elfel... (2011.03.11. 00:36) Napi kínzó kérdés : CD-k
  • mumoo's: Nagy örömmel olvastam ezt a bejegyzést. :) (2011.02.27. 23:02) Test-kép-zavar-ok
  • jatszoterkereso.hu: @ujpestimami: Kapni nem lehet, csinálni kell :) Szó sem volt semmilyen táborról :D Szerintem nálu... (2011.01.13. 22:52) Gyógyszerek és kezelés a torokgyulladásra
  • jatszoterkereso.hu: Jujj... a Gábor Ignác az tényleg kiment a fejemből, de javítom majd... Az oldal teljesítményét is ... (2010.12.14. 00:03) Mikulás

Linkblog

Tudtam, hogy válság van, no de ekkora?

2010.10.26. 14:25 ujpestimami

 A következő bejegyzésnek vajmi kevés köze lesz a 4. kerülethez, viszont 18-as karikás...

 A minap felkerekedtem, hogy polár anyagot vegyek egy eltervezett, jó kis mellkasvédős sálhoz, mert rájöttem, hogy a boltban kapható gyereksálak nagyjából alkalmatlanok arra, hogy a gyerek nyakában maradjanak és még melegítsék is. Így elnyargaltam az Árpád útra, hogy az egyik méteráru kiskereskedésben szert tegyek a keresett polár anyagra, amikor is megpillantottam ezt a plakátot, amitől az első pillanatban elakadt a szavam, aztán elővéve lélekjelenlétemet és a fényképezőgépemet, gyorsan megörökítettem az utókor számára.

 
Azt tudtam, hogy válság van, de nem sejtettem, hogy ekkora. És itt most nem az oly sokat emlegetett morális és erkölcsi fertőre gondolok, hiszen - ne legyünk szemforgató álszent alakok - amíg erre az iparágra van kereslet, addig ez az iparág virágozni is fog. És ha tetszik, ha nem - egyelőre virágzik... Hanem a  kőkemény gazdasági válságra gondolok, amely úgy tűnik, szépen begyűrűzve a mindennapokba, a szex- és pornóipar eme jeles eseményét is elérte. Legalábbis a plakát alapján - amit én elsőképpen az űbergagyi kategóriába sorolnék - csak erre tudok gondolni. Azt hiszem, ennél még az 1992-es pusztaszabolcs-bádogtelepi művház Éves Ittas Pajtatáncot meghirdető plakátja is színvonalasabb lehetett, pedig azt Molnár Gazsi készítette egy polaroidfénykép, egy régi írógép, egy fénymásológép és fél marék szárított lencse segítségével... Hol vannak már a régi Erotika Kiállítás (apropó, nem úgy volt, hogy megváltozott a nevük Expóra, mert zavaró lett az első szó vége és a második szó eleje - ugye ha az ember gyorsan mondja ki, akkor ugye kihallatszik belőle az a kaki... ) SZÍNVONALASABBNÁL SZÍNVONALASABB plakátjai, amelyek általában (sőt, minden esetben) valami sötét háttér előtt IGÉNYESEN körbevágott különféle VONZÓ női pornósztárokat ábrázoltak nagy tőgyekkel, kis tangában, csücsörített szájjal, vagy nyalókával a kezükben, néha pucsítva. A hölgyeket általában, mintegy mandorlaként még valami derengő fénnyel is igyekeztek kiemelni a setét háttérből. 

Idén én valahogy így képzelem el a plakátkészítés folyamatát:

 

Nándi: basszameg, elfelejtettem megrendelni a plakátokat!

Ildi: akkor ne szarozzál, gyorsan csináltassuk meg valakivel! Mi van azzal a tavalyi céggel?

Nándi: kurva drágán csinálták, nem emlékszel?

Ildi: az most mindegy, már nincs időnk, muszáj kirakni a plakátokat! Tudod, hogy még előttünk megrendezésre kerül több, azonos tartalmú rendezvény, amivel megtévesztik az embereket! Hiszen tudod, hogy nem minden erotika témájával foglalkozó rendezvény azonos a budapesti EROTIKA kiállítás és börzével!!! Nálunk a jól bevezetett és levédett név a garancia védjegye is!!! Minél előbb ki kell tennünk a plakátokat, nehogy az emberek valami más rendezvényre menjenek el és csalódás érje őket!

Nándi: de ha kifizetjük a plakátot, akkor nem tudjuk kifizetni a fetish party résztvevőit! Válság van bazmeg, válsááág! Rohadt sokat kérnek azok a picsák művésznők is, de már bereklámoztuk a neten!

Ildi: oké, nyugi! emlékszel még bádogtelepen arra a faszira, aki olyan jó plakátokat csinált? 

Nándi: a lencsésre? Az a... bazdmeg nem jut az eszembe a neve... valamilyen Gazsi! 

Ildi: Na, az, az! Hívjad már föl, mennyiért csinálná?

 

rövid telefonbeszélgetés

 

Nándi: Nnna, utolértem a kocsmában, megcsinálja egy belépőért!

Ildi: hát az kurva jó! Van hozzá anyaga? képek, ilyesmi?

Nándi: csak logót kér, majd bemegy könyvtárba, ott van egy fénymásoló. Azt mondta, vannak régi újságok, kivág egy fürdőruhareklámot az egyik 95-ös 100Xszép-ből, meg a Terminatort a Cinema Magazinból.  Összefénymásolja a logóval, meg a szöveggel, de azt mondta, csak sárga papír van a könyvtárban, a fehér elfogyott, nem tudtak újat venni.

Ildi: hát akkor sárga lesz a plakát... Lencse lesz rajta?

Nándi: hát az nem...

Ildi: nem baj, leszarom. 

 

És megszületett minden idők legszarabb, de valószínűleg legköltséghatékonyabb Erotika Kiállítás plakátja...

Sajnos nem vagyok eléggé vállalkozószellemű, hogy élőben is megtekintsem, hogy a kiállítás vajon ugyanolyan színvonalasra sikeredik-e majd, mint ahogy a plakát sejteti - pedig talán találnánk valami kézügyességfejlesztő játékot a gyereknek... 

 

(csak pár megjegyzés: sose tudtam megérteni, mi köze van ennek az egésznek az erotikához? A plakát kapcsán végignézve az előző évek kiállításairól készült fotókat, sok következtetést levontam: 1. semmi köze az erotikához, ez kőkemény pornó, miért nem hívják így? Nehogy már szemérmesek legyenek basszus!!! 

2. Nem tudom, ki az az eszelős, aki képes ilyen rendezvényre elmenni, engem valahogy nem vonzanak a különféle latex meg párducmintás picsatakaróba bújtatott, túlsminkelt, szilikonmellű luvnyák, de hát én nem is vagyok férfi... Mindenesetre elég vicces, hogy olyan standokon ácsorognak, mintha legalábbis az Educatio 2010 kiállításon lennének, miközben mindenféle tárgyakat dugdosnak a testnyílásaikba. 3. a fellépő művészek között a hölgyek igencsak túlreprezentáltak, mindenesetre nekem sikerült megtalálnom a rendezvényen résztvevő legnagyobb hímtagot, és ezzel a rendezvény fotógalériájából sikerült a legszalonképtelenebb fotót is megtalálnom. Csak erős idegzetűeknek:











 

Azért se linkelem ide, honnan van a kép, aki akarja, keresse ki...)

 

Amennyiben a válság továbbgyűrűzik, és jövőre veszélybe kerül nemcsak a fetish party, hanem az apáca show résztvevőinek gázsija is, kérjük a szervezőket, ismét forduljanak Molnár Gazsihoz, mert informátorunk szerint már megtervezte a jövő évi plakátot is:

 

5 komment

Címkék: plakát erotika kiállítás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://4kermami.blog.hu/api/trackback/id/tr672400395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jatszoterkereso.hu · http://jatszoterkereso.hu 2010.10.27. 23:42:59

:D
Ez jó volt. Szereztél pár vidám percet. Köszi!

Egyébként valahol a városban én is láttam, de meggyőztem magam, hogy biztos rosszul látok...
Gyakorlatilag tényleg mindennek alámegy :)

Bullfrog 2010.11.02. 13:23:52

"Nem tudom, ki az az eszelős, aki képes ilyen rendezvényre elmenni"

Szervusz, én lennék az az eszelős:)
Hirtelenötlettől vezérelve kimentem, nem holmi plakát alapján, interneten simán meg lehetett találni amúgy.

A rendezvény katasztrofálisan szar kategóriába tartozott,(latex pl semmi)
A nézőközönség eléggé vegyes összetételben,és női nem is képviseltetve a nézők közül..

Úgy érzem kissé prűd kategória amit képviselsz, de szerencsére nem lehet mindenki ugyanolyan:)

A "mindenféle tárgyak" felhozatala, a leggyagyibb kivitelezésű cuccokból. Egy átlagos amerikai, vagy európai kexbolt szélesebb áruválasztékkal buszkélkedik:)

A hangsúly az európain van. Meglepő módon arra toleránsabbak a népek, a másik hobbiját illetően.

ujpestimami · http://ujpestimami.hu 2010.11.02. 13:44:18

@Bullfrog: Jáááj, én világéletemben azt hittem, hogy lazaerkölcsű és felvilágosodott vagyok, erre jól megkapom, hogy prűd vagyok... :-D

Igen, asszem valóban soha nem tenném be a lábam erre a rendezvényre (legfeljebb csak ha jót akarok röhögni) mert igazából az ILYEN szó alatt nemcsak a témát értettem, hanem inkább a színvonalat... ha egy igazán színvonalas, látványos dolgot sikerülne összehozni, ami nem valami olyasmire emlékeztet, ami 80-as évekbeli és Csehszlovák (és hát megnézve visszamenőleg is a fotóikat, láthatjuk, hogy ezt nemigen sikerült még elérniük), akkor lehet, hogy hívnék bébiszittert, és kimennék megnézni a rendezvényt. (mert persze a gyermekmegőrzőjükben ezek után továbbra sem bíznék... egyik oldalon jóhiszemű szülő beadja a gyereket, a másik oldalon meg lehet kukkolni a játszóházat... :-))

Bullfrog 2010.11.02. 14:06:35

A kishazánkban szervezett ilyesféle rendezvények szívnonala évek óta igen csökkenő tendenciát mutat, ebbe sokminden belejátszik.
Ez itt nem volt normálisan meghirdetve, se lebonyolítva, se kivitelezve.
A "tartoztam az ördögnek egy úttal" móttójára:)

u.i. én nem "pinátlátni" mentem ki, ha már ilyen naturalisztikus kifejezést kell használnom:)

2010.11.02. 15:25:51

ááá de jó szöveg volt... pusztaszabolcs bádogtelep... ez priceless :) megnevettettél, kösz
süti beállítások módosítása