HTML

HTML

4kerMami

4. kerületi anya hányattatásai, víg és kevésbé víg napjai

Friss topikok

  • nénike: A Kaland Katlan elérhetőségei honnan vannak? Szeretném őket elérni, de nem veszik fel a telefont. (2013.09.17. 15:17) Egy tökéletes nap - Királyrét
  • ujpestimami: Annyira büszkék voltunk a gyerekre, amikor elkezdte használni a DVD-lejátszót, hogy teljesen elfel... (2011.03.11. 00:36) Napi kínzó kérdés : CD-k
  • mumoo's: Nagy örömmel olvastam ezt a bejegyzést. :) (2011.02.27. 23:02) Test-kép-zavar-ok
  • jatszoterkereso.hu: @ujpestimami: Kapni nem lehet, csinálni kell :) Szó sem volt semmilyen táborról :D Szerintem nálu... (2011.01.13. 22:52) Gyógyszerek és kezelés a torokgyulladásra
  • jatszoterkereso.hu: Jujj... a Gábor Ignác az tényleg kiment a fejemből, de javítom majd... Az oldal teljesítményét is ... (2010.12.14. 00:03) Mikulás

Linkblog

Szerencsejáték

2011.05.26. 00:18 ujpestimami

1. fejezet
Annak  idején, amikor még frissek voltunk és üdék, statisztálással kerestük meg a zsebpénzre valót. Többek között a statisztálásnak köszönhetjük megismerkedésünket és gyümölcsöző kapcsolatunkat is. De aztán az évek múlásával sok fontosabb dolog akadt az életünkben, így szép lassan kikopott a reklámfilmekben való szereplés az életünkből. És persze elegünk volt már az állandó frusztrációból, amit az okozott, hogy hiába néztünk ki jól a válogatáson, hiába csináltunk meg fantasztikusan minden hülye szituációt, amit kértek tőlünk, egy ideje nem választottak be minket sehova. Egyszerűen nem vagyunk trendik, szépek, fiatalok, felfogtuk, oké. Így szépen ki is vonultunk ebből az iparból. Ám úgy egy éve mégsem tudtunk ellenállni a kísértésnek, amikor a Szerencsejáték Zrt. egyik reklámjához kerestek apuka és anyuka szerepre embereket. Nagyon sok volt a gázsi, így elmentünk a válogatásra. Ott kiderült, hogy a Szerencsejáték Zrt.-nek kötelezően kell olyan társadalmi célú hirdetést csinálnia, amely felhívja az emberek figyelmét a szerencsejáték káros hatásaira. Veszekedő szülők, szerencsejáték-függő apuka, szomorú kisgyerek, stb. Persze a válogatáson magamhoz képest is tök jól játszottam el a szerepet, de - ahogy azt előre is sejtettem - nem választottak ki a szerepre. Később láttam a kész reklámban, hogy az apa szerepre egy sültparaszt fejű fiatal színészt, az anyaszerepre, meg egy ostoba buktaképű szőke csajszit választottak ki. Akkor ismételten megfogadtam ismételten utoljára, hogy soha többet nem megyek el válogatásra. Nem hiszem, hogy ennek a reklámnak valami nagy hatása lett volna a hazai szerencsejáték függő lakosság játékszokásaira valamint lelkiismeretére. (Természetesen nem azért, mert nem én játszottam az anyát. Egyszerűen gyenge volt az egész)

2. fejezet
Konyhakéssel döfte halálra feleségét
"Az 53 éves jordán szülész-nőgyógyászt a játékszenvedélye tette gyilkossá. Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a jordán származású, de magyar állampolgárságú, 53 éves A. Mohamed szülész-nőgyógyász ellen, aki február 4-én, újpesti otthonában, több késszúrással megölte feleségét – tudta meg a Magyar Hírlap.
A főügyészség szóvivője, Skoda Gabriella elmondta, a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják. Hozzátette: az indítványban az ügyészség nem kért életfogytiglani büntetést, csupán azt jelezte, hogy indokolt a fegyházbüntetés kiszabása. A vádirat szerint a háromgyermekes jordán férfi már 2007 óta szerencsejáték-függő volt, nemegyszer a család pénzét is eljátszotta. Felesége emiatt válni akart, de az örökös veszekedések ellenére csak az idén határozta el magát véglegesen.

Ebbe azonban A. Mohamed nem akart belenyugodni. Több alkalommal megfenyegette feleségét, ha elhagyja, megöli. Február 4-én este kilenc körül ért haza A-né Csilla, férje már várta. A hónapok óta tartó állandó civakodás kiújult. A férfi megint fenyegetőzni kezdett, hogy megöli feleségét, ha elhagyja. Az asszony azonban már hajthatatlan volt. Durva szóváltás zajlott kettejük között, és dulakodni kezdtek. A nő felkapott egy kést a konyhában, és a férfi felé szúrt. Meg is vágta a kezét, s ettől az orvos úgy feldühödött, hogy a keze ügyébe került sörösüveggel fejbe verte feleségét. A hatalmas ütéstől az asszony a konyha padlójára zuhant, kezéből kiesett a konyhakés, amelyet a férfi felkapott, és hét szúrt sebet ejtett felesége vállán és mellkasán. Az asszony belehalt a szúrt sebekbe. A holttestet a férfi pléddel letakarta, lement a ház elé, és kihívta a rendőröket. Mindent bevallott. "

Ez az ember volt a nőgyógyászom. Hozzá jártam terhesgondozásra. Ő mutatta meg először ultrahanggal a gyermekemet, nála hallottam először a babám szívdobogását. Ez az ember több száz, ha nem több ezer nő, család életének legszebb pillanatainak volt részese, mint szülészorvos. Több ezer kis életet segített világra. És a szerencsejáték iránti szenvedély így eltorzította a józan ítélőképességét és tönkretette az életét. Gyilkossá tette azt, aki életeket segített világra. No ezt rakják bele a kurva reklámjukba, kedves Szerencsejáték Zrt.

Szólj hozzá!

Címkék: család orvos újpest szerencsejáték szülész 4 kerület nőnyógyász

A bejegyzés trackback címe:

https://4kermami.blog.hu/api/trackback/id/tr492933189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása